Saptamana pe net

(saptamana trecuta, ca am cam chiulit in uikend. Deh... probleme cu tzara)

Articolul saptamanii: Liubi, Liubi, I Love You, aparut in Cultura. Nu va lasati inselati de titlu, nu e cu Eurovizionul, ci cu euro-viziunea politica schioapa, chioara si cu orice soi de handicap, de pe la noi. Semneaza Madalina Firanescu care ii cam calca pe urme lui CVT la expresivitate si care, desi vag stangista, nu pare sa aiba si ceva personal de demonstrat ca sus-numitul. Citez, pentru un teasing: "Uite, de pilda, colegul de partid al lui Cristian David, Bogdan Olteanu, altfel ar fi suportat sanctiunea pentru nefolosirea centurii la volan, daca l-ar fi taxat cu 78 de lei si doua puncte penalizare un politist cu aspect stylish si mers de catwalk! Asa, confruntat cu alde Garcea, s-a multumit sa scoata sec suma din buzunar. Noroc ca i-a mai ramas ceva marunt prin grija nasului Tariceanu, care l-a implementat in niscaiva Consilii de Administratie manoase, altfel putea ajunge in jena financiara, dupa ce Decebal Traian Remes ne-a confirmat candid, la Galati: „V-am buzunarit fara mila in mandatul de ministru de Finante“. Unii, mai baftosi, au scapat totusi cu teschereaua groasa, ca dovada ca nici acum nu impusca francul." Daca n-ar fi si putin babilonica, aruncandu-ne pe cap o mie de problemute si problemele, toate linshate, as ramane in extaz si as posta 30 de linkuri pe ora catre articolele ei (e o recompensa absurda dar nu vad la ce altceva s-ar putea astepta de la un blogger). Deci Madalina Firanescu. In prezent mai obiectiva ca CTP, in viitor mai expresiva ca MD (banuiesc ca nu l-ati recunoscut pe Mircea Dinescu). Articolul complet aici.

Blogul momentului : Cinefilul. Avantajat si de faptul ca e cu ochii pe Cannes...

Galeria foto a saptamanii (creez aceasta categorie pentru ca, spre rusinea mea de weber, am descoperit sectiunea siteului numai dupa ce am vazut-o in emisiune la Gheorghe): Turist in Romania (concurs hotnews). Nu dau poze, ca-i penal, dar concurentii sunt "realy hot"

Cel mai distractiv blog: iwasspotless.com. Nu ca suntem verisori, dar chiar e cel mai fun site.

Ei bine si despre subiectul zilei, saptamanii, trimestrului si (... cam ata, ca in toamna trebuie musai sa avem alegeri europene, ca vrea Tari, ca nu vrea), depre 80%, despre referendum, cel mai bunut s-a arat a fi underhill pe care voiam de mult sa-l recomand dar nu gaseam prilej. Doc (hotnews) m-a dezamagit de asta data. El venea cu viziuni proaspete, acum a dat-o-n stereotipuri. Probabil a asteptat prea mult momentul alegerilor si era hipermotivat.

Comentarii

Video TV Romania

Colectia de pisici

Agenda Cultura